Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

Simone Nielsen

Prisniveau

Kr. 1.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

en enkelt sang, til en hel aften.

Profil

Simone er som musik studerende på Det jyske musikkonservatoritum, en erfaren sanger og sangskriver og har spillet og sunget til diverse arrangementer siden barndommen. Leder du efter en sanger til din næste fest, som kan være med til at skabe en uforglemmelig dag, måske endda en til at forfatte et personligt stykke musik, er du kommet til det rette sted.

Læs mere...

Mere om Simone Nielsen

Hej! :-)
Mit navn er Simone, jeg er 25 år, og bosat i Århus hvor jeg til daglig studerer på sangskriverlinjen på Det jyske musikkonservatorium. Jeg har altid elsket at spille musik og synge, og det er fortsat ingen undtagelse. Jeg sætter en ære i at være med til give folk en dag, hvad end det er bryllupper, fødselsdage, konfirmationer, m.m, de kan huske tilbage på som et smukt minde, med smuk musik. Jeg synger primært pop musik, men udforsker også andre nærliggende genrer. Siden jeg var barn har jeg skrevet mine egne sange, og har igennem tiden skrevet numre til mange spændende ting, herunder flere spillefilm, som børnefilmen "Karla og Jonas", samt nylige kærlighedsdrama "En-to-tre-nu". Ønsker du at få skrevet et helt personligt nummer er der også rig mulighed for dette. Skriv/ring til mig, så finder vi sammen ud af hvad der egner sig bedst til dig og din fest, eller den fest du skal til:-) Udover at synge acapella, kan jeg også spille guitar til, alt efter behov. Jeg glæder mig til at høre fra dig, og håber du vil nyde sangene på min side.

Anmeldelser ( | af Simone Nielsen: 5,0 ud af 5 baseret på 34 anmeldelser )

5
1
5

Fantastisk!

Smuk stemme

Anmeldt af Kenneth d. 13. oktober 2019
5
1
5

Nærvær og flot stemme!

Er du i tvivl om Simone er et match til din event, så se dels hendes videoer på FB og skriv dig denne anmeldelse bag øret: Simone var et indslag i talen ved min datters bryllupsfest og fremførte de aftalte sange superflot og indlevende. Der var mange blandt gæsterne, der bagefter skulle høre mere om "hende der Simone",som nogle også genkendte fra SPOT-festival. Super godt valg!

Anmeldt af Henrik Sørud d. 4. august 2019

Kontakt Simone Nielsen

Kontakt Simone Nielsen via formularen her, så vil Simone Nielsen vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.

Musikafspiller

  1. 00:00 Hallelujah
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/8717/hallelujah1.mp3
  2. 00:00 Aldrig undvære dig
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/8718/Aldrig_Aldrig.mp3
  3. 00:00 Valerie
    https://assets.eventzonen.dk/uploads/0010/8732/Valerie_eventzonen.mp3