Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 2 dage

SixPack

Prisniveau

Kr. 18.500

Hjemby

Områder

Varighed

Efter aftale. Vi kan også spille musik under spisning.

Profil

God musik udgør 8/4 af enhver fest – basta! Med denne filosofi er SixPack et af Danmarks mest eftertragtede festbands, som spiller til både små, intime lejligheder og på store festivalscener for flere tusinde publikummer - og alt der imellem.

SixPack er derfor synonym med en musikalsk aften på første klasse, hvor intet er for stort, og intet er for småt!

Prisbaskeren*: kr. 18.500,- for 3 x 45 eller 2 x 60 minutter. Læs mere om dette tilbud nedenfor.

Læs mere...

Mere om SixPack

Forestil dig, at du vil holde en fest, som både du og dine gæster husker i lang tid. Uanset hvor veltilrettelagt din fest er, og hvor velvalgt din rødvin er, vil dine gæster altid huske musikken, da den er med til at runde en perfekt aften af og sende folk glade hjem. Tilbage bør der blot være et sveddampende dansegulv, som vidner om en uforglemmelig aften. Kunne det ikke være fedt? SixPack er skræddersyet til at klare denne opgave.

I SixPack er filosofien, at god musik udgør 8/4 af enhver fest, og dette faktum kan ikke diskuteres, hvis du spørger os! Denne filosofi har eksisteret i SixPack i alle de 10 år, bandet har eksisteret. SixPacks succes som et af Danmarks absolut bedste festbands bunder derudover i en professionel tilgang, hvor alle aspekter af arrangementet tages lige seriøst, samtidig med at vi er helt nede på jorden og fleksible i mødet med såvel arrangør som publikum. Det har bragt os vidt omkring fra de mest intime rammer til festivaller med flere tusinde mennesker. Med andre ord: Vi tager altid vores opgave 100% seriøst.

Når du får musikken leveret af SixPack, er det derfor garanteret, at du bliver taget med på en musikalsk rejse på første klasse fra før verden gik af lave til i dag med et stort glimt i øjet og et kæmpe musikalsk overskud. Desuden kan SixPack både levere dæmpet bandmusik under spisningen, hvis du ønsker det, og udvide besætningen med en svedig blæsersektion.

*Prisbaskeren (se øverst) forudsætter, at SixPack kan stille eget lydanlæg op (rækker til ca. 70 pers.) umiddelbart inden musikken skal starte. Prisen ændres ved længere spilletid og større arrangementer med større krav til lyd og lyssætning. Tøv ikke med at spørge om muligheden for at få SixPack ud til din fest.

På gensyn ☺

Kontakt SixPack

Kontakt SixPack via formularen her, så vil SixPack vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.