Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Det Hvide Snit

Prisniveau

Kr. 6.000 - 15.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 til 45 minutter

Profil

Det Hvide Snit er Nordeuropas mest erfarne (læs ældste) impro comedy gruppe; med 30 år på bagen er der garanteret et højt niveau og latter fra alle rækker i salen. De tilhører den generation hvor den engelske comedy tradition betragtes som guddommelig (den fra 60'erne og 70'erne) - så er I advaret! Men selv om inspirationen er bagud skuende, så er udfoldelserne på scenen dugfriske og nyskabende - hver gang! Ganske enkelt et sikkert bud på underholdningen til firmafesten, julefrokosten o.lign.

Læs mere...

Mere om Det Hvide Snit

Om Det Hvide Snit:
Det Hvide Snit har eksisteret i 30 år i forskellige konstellationer; 3 af grundlæggerne er stadig med i gruppen! Det Hvide Snit startede med at spille traditionel teatersport (Så Hatten Passer), men deres skæve tilgang til verdenen medførte hurtigt nye standarder for impro på scenen. Forestillingen Den Gule Streg er nok deres mest kendte koncept; en form der kun baserer sig på impulser fra scenerummet, altså en form uden regler og restriktioner. I år 2000 satte Det Hvide Snit verdens rekord; verdens længste improviserede scene; 24 timer, optaget i Guinness Book of Records. Det Hvide Snit er kendte for at bryde alle regler og for at kaste sig ud i teaterprojekter som på papiret virker håbløse og vanvittige – og for altid at lande på benene mere eller mindre forslåede. I 2005 fusionerede Snittet med De Gales Division – en lige så frygtløs og vanvittig gruppe, hvilket har medført at gruppen hele tiden udvikler sig og fastholder publikum. Det Hvide Snit underviser nye som erfarne impro-spillere i samarbejde med ICU, skriver bøger om improvisation, laver specialarrangementer for firmaer og organisationer, skjult teater, polterabend arrangementer, deltager i danske som internationale improfestivaler, forumteater og meget meget mere…

Hvad er Impro Comedy?
Skuespillerne improviserer, dvs. at de ikke har et manuskript at holde sig til – de ved ikke hvor de er og hvad de vil sige; alt er uforberedt og uforudsigeligt. Publikum inddrages i forestillingen og kommer med forslag til hvor scenerne skal foregå, hvilke professioner spillerne har, titlen på scenen, følelser der skal komme til udtryk osv. Der er nogle mere og mindre faste rammer de enkelte scener kaldet discipliner; det kan eksempelvis være ”De 3 butikker”, hvor publikum bestemmer 3 typer butikker, hvor scenerne skal udspille sig. Andre former kan være longform, hvor historierne er længere og sammenhængende.

Kontakt Det Hvide Snit

Kontakt Det Hvide Snit via formularen her, så vil Det Hvide Snit vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.