Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Solid Rock

Prisniveau

Kr. 5.000 - 18.000

Hjemby

Områder

Varighed

2-6 timer

Profil

En festlig begivenhed kan ikke gøres om, derfor skal alt klappe på dagen. Ønsker du et træfsikkert band til at underholde dine gæster, er Solid Rock et godt valg. Vi spiller gode hits for alle aldre, fra Beatles til Big Fat Snake, fra Gasolin til Rasmus Seebach. Så selvom navnet antyder noget andet, spiller vi ikke kun rock. Vi er ganske erfarne med bryllupper, fødselsdage, festivaller, byfester, torveunderholdning mv. Vi spiller alene med fuld 4-mands-besætning (ej dinnermusik).

Læs mere...

Mere om Solid Rock

Tilbage i 2011 sad Jan med sin mikrofon, Henrik med sin guitar og Kaj med sine trommer i et øvelokale langt ude på Midtals. Så langt ude, at der knap nok er gadenavne og husnumre. De havde afsluttet tidligere projekter og sad nu med en stor lyst til at starte et nyt band op; et band, som skulle være istand til at skabe en festlig stemning uanset anledning og publikum. Med andre ord, et godt, gammeldags fest-musik-band. Men de vidste også, at de tre alene ikke kunne gøre det. Med lidt held og tilfældighedernes sammentræf, kom Dennis og hans bas til og kort tid efter fandt også første-generations-invandreren Henning fra Sjælland vej til øvelokalet sammen med sit keyboard. Så var holdet komplet.

Med en fælles holdning til, at der skulle leveres en kvalitetsvare, de største hits fra 60'erne og frem til idag og gerne lidt bedre end originalerne, ja, så er det gået slag i slag siden. Solid Rock er efterhånden fast inventar på Nordals Musikfestival og har desuden spillet til Sønderborg Byfest, i Gartnerslugten i Rinkenæs, på bytorve og barer, i indkøbscentre, til julefrokoster og foreningsfester og til rigtig mange private fester som bryllupper, sølvbryllupper og runde fødseldage. Til værternes og deres gæsters store tilfredshed.

Vi har i mellemtiden fået Knudsen med på trommer istedet for Kaj, Jan har ved siden af sangen fået gang i tangenterne til erstatning for Henning og vi har fundet et nyt og godt øvelokale i Sønderborg. Undervejs har vi ligeledes opgraderet vores udstyr, så lyden er i top og lyset kan følge med. Og ikke mindst, så har vi som regel en lydmand med, som sikrer, at lyden bliver indstillet helt perfekt, hver gang vi er ude og spille.

Og så lige det med småt: Vi kan ikke finde ud af at spille dinner-musik, altså under spisning. Men til gengæld kan vi i den grad sætte gang i publikum når der skal spilles op til dans. Og på trods af vores navn, spiller vi ikke kun rock. Kig blot på hjemmesidens afsnit "Sætliste".

Det var lidt om os. Men lidt tekst på en hjemmeside, ja, hvad siger det egentlig?
Alt for lidt! Vi skal simpelthen opleves live!

Vi ser frem til at underholde dig og dine gæster!

Videoklip

Anmeldelser ( | af Solid Rock: 4,8 ud af 5 baseret på 4 anmeldelser )

5
1
5

Kan varmt anbefales

Solid Rock spillede til min 30 års fødselsdag, og stemningen blev løftet helt til tops., jeg er så tilfreds med hele deres optræden, der bare sad lige i skabet., jeg kan varmt anbefale dem, de er top professionelle, alting kørte bare helt perfekt og der var fuld skrue og kanon god lyd hele aftenen igennem. De spillede alle klassikerne og dansegulvet var rødglødende,. Tusind tak, fordi i var med til at skabe en perfekt aften, alle mine gæster har rost jer til skyerne.
Hilsen Jeanette

Anmeldt af Jeanette Jensen d. 11. januar 2016
5
1
5

SUVERÆNT!

Kæmpe stor ros til Solid Rock!

Tak fordi i var med til at gøre vores Bryllup til en fantastisk og uforglemmelig dag. Vi har fået suveræn tilbagemelding fra vores gæster der ELSKEDE jeres musik lige så højt som vi gjorde, unge som gamle.
Tak fordi i var så gode til at finde det rette musikvalg til netop vores fest. Musikvalget var helt perfekt og lige i vores stil - dog havde vi alle ømme dansefødder dagen efter ;)

Mange hilsner og tusind tak
Line og Thomas

Anmeldt af Line Micheelsen d. 3. september 2015

Kontakt Solid Rock

Kontakt Solid Rock via formularen her, så vil Solid Rock vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.