Svarprocent

0%

Svartid

Inden for 62 dage

Søren Nørgaard

Prisniveau

Kr. 1.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 min

Profil

Søren Nørgaard er et af Danmarks mest lysende erhvervstalenter. Han er til dagligt direktør for den internationale indsamlingsplatform CAREMAKER, som blev stiftet efter at han havde stået ansigt til ansigt med en livstruende kræftsygddom. Hør hans inspirerende livshistorie og få værktøjer til at at bringe kriser tilbage til ordets oprindelige betydning - et vendepunkt.

Læs mere...

Mere om Søren Nørgaard

"Du har en tumor på størrelse med en håndbold siddende bag din brystvæg. Enten opererer vi dig i aften, eller også flyver du til Danmark med det samme".

Dette var meldingen for Søren Nørgaard, direktør for indsamlingsplatformen CAREMAKER, da han som 22 årig, bosat i Shanghai, tog til lægen for at få svar på den undersøgelse han havde fået taget 3 dage tidligere.

På daværende tidspunkt arbejde han for et af Kinas største Property Management firmaer, Shui On Group, hvor han netop havde fået tilbudt en 3-årig kontrakt.

4 timer senere sad han i et fly på vej mod Danmark og og en fremtid fyldt med usikkerhed, kemo-terapi og strålebehandling.

Hør hans fascinerende historie om, hvordan han fandt inspiration i sin sygdom til at starte den succesfulde, internationale, indsamlingsplatform, CAREMAKER og hvordan han dyrker kriser som vendepunkter og bruger dem til at skabe mening i sin hverdag.

Energi, Entusiasme og Livsglæde!

* foredraget kan foregå på dansk eller engelsk

Kontakt Søren Nørgaard

Kontakt Søren Nørgaard via formularen her, så vil Søren Nørgaard vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.