Find soul- og funkband nær Frederiksberg her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , for alt hvad der rører sig indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere så personer på jagt efter den perfekte musik & underholdning, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan søge det de leder efter ét sted og uden at der skal betales yderligere administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi portalen har en god trafik af mange kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Eventzonen har i tillæg et udvalg af musikere indenfor enhver genre, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk, der har over 15 års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets mest populære bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end portalen, hvor kunstnere og deres kunder opnår kontakt. Derfor er der også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af personer, der følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge i hvilken prisklasse, inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også mulighed for på forhånd at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med en eller flere videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du søger et soul- og funkband på Frederiksberg eller du er kunstner, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...