Find soul- og funkband tæt på Gråsten her

The One And Only’s

The One And Only’s er et velswingende partyband bestående af fem konservatorieuddannede musikere med mange års erfaring med at sætte gang i dansegu...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af Danmarks største og mest interessante bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere således at folk, som søger efter god underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun skal søge ét sted, og det vel at mærke uden det medfører yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, men den portal der samler valgmulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke entertainere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og Mogens har masser af erfaring med booking af alle slags underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at lave landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være mere end en portal, hvor kunder og kunstnere opnår kontakt. Derfor er der også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Derudover er der også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til kunstneren, når der bookes via Eventzonen, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis i de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er kunstner eller søger et soul- og funkband i Gråsten, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...