Find soul- og funkband tæt på Hillerød her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, som er blandt landets største og mest spændende, hvor du finder alle væsentlige typer underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så personer som søger ideel musik & underholdning kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler mulighederne. Den enkelte kunstner har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks mest populære bookingsystem til underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være et samlingspunkt imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilkoblet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til alt indenfor events og fester. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så har du også mulighed for i god tid at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et soul- og funkband i Hillerød, skal du vælge Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...