Find soul- og funkband nær Kalvehave her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, for alt det der sker indenfor god underholdning til fester, arrangementer og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Portalens formål er at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så danskere på jagt efter ideel underholdning og musik ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i yderligere omkostninger til administration m.v.. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men den portal der samler alle valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, fortælle til og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som står bag portalen. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks foretrukne bookingsystem til underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. Derudover er der også et voksende community af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk på, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt i god tid at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige profilside. Med video på din personlige profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Om du er kunstner eller leder efter et soul- og funkband i Kalvehave, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...