Find soul- og funkband nær Løgstør her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle relevante former for god underholdning til events, fester og arrangementer for private såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne bookingportal har hele tiden været at skabe løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige kategorier, så folk der er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra omkostninger til administration m.v.. Eventzonen.dk er ikke et bookingbureau, men i stedet den bookingportal der samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage for at booke underholdende entertainere hos os.

Sortimentet strækker sig fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og Disc Jockey’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end 15 års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen er meget mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er sparet, så har man også gode muligheder for på forhånd at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du kan uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din profil, så kan potentielle kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at have betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter et soul- og funkband i Løgstør eller du er en kunstner, skal du vælge Eventzonen, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...