Find soul- og funkband tæt på Lunderskov her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Leder du efter en af Danmarks største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Ideén bag portalen er at udvikle løsningen, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så danskere på jagt efter den perfekte musik & underholdning, kun skal lede ét enkelt sted, uden det fører til ekstra gebyrer til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra klovne til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Vi har i tillæg et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Manden bag portalen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end blot et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilknyttet en blog med gode ideer til events og festen, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har derudover et voksende community af folk, som følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Ved en booking, så er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er der også god mulighed for i god tid at aftale specielle ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er kunstner eller leder efter et soul- og funkband i Lunderskov, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...