Find soul- og funkband tæt på Nørre Alslev her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen hører til blandt Danmarks mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige former for underholdning indenfor fester, events og arrangementer for private såvel som for erhvervsarrangementer, unge som gamle.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra begyndelsen, og det så personer, som søger efter den helstøbte musik & underholdning, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Den enkelte kunstner har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Vores sortiment strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, og det lige fra klassiske solister, DJ’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle typer underholdning efter mere end femten år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe Danmarks foretrukne system til booking af underholdning, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og ideer til alt indenfor fester og events. Derudover er der et community på Facebook, som hele tiden vokser, hvor de besøgende følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem Eventzonen, så udover at der ikke længere er et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og overvejer du at registrere dig på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Senere giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din personlige kunstnerprofil. Har du en video på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du søger soul- og funkbands i Nørre Alslev eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...