Find soul- og funkband tæt på Ribe her

The One And Only’s

The One And Only’s er et velswingende partyband bestående af fem konservatorieuddannede musikere med mange års erfaring med at sætte gang i dansegu...

Hjemby
Kolding
Prisniveau
Kr. 15.000 - 20.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, for alt hvad der rører sig indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor alle relevante kategorier, så personer som søger efter den perfekte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, og det uden at de skal betale yderligere administrationsomkostninger eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod portalen hvor mulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen.dk, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen og booker vores dygtige og underholdende kunstnere.

Sortimentet dækker fra konferencierer til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af bands indenfor enhver genre, lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen nøjes heller ikke med blot at være samlingspunktet mellem kunstner og kunde, men har også tilknyttet både YouTube og en blog med ideer og inspiration til alt indenfor fester og events. Derudover er der også et stigende antal af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at et fordyrende led er væk, så har man også god mulighed for i god tid at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig her på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Dernæst tilbyder vi vores betalingsprofil helt gratis de første to måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du videoer på din profilside, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller søger et soul- og funkband i Ribe, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...