Find soul- og funkband nær Roskilde her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største portaler til booking, så er Eventzonen.dk stedet, hvor du finder alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, fester og events for firmaer såvel som for private, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle samlingspunktet for interessante entertainere således at personer, der leder efter perfekt musik & underholdning indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der oven i købet vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det store sortiment strækker sig fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det foretrukne system til booking af underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen være meget mere end blot et samlingspunkt, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er det muligt forinden at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest store chancer for, at du oplever en stigende interesse. Senere får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med video på din profilside kan interesserede kunder se dine optrædener og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event eller fest. Hvis du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter soul- og funkbands i Roskilde, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...