Find soul- og funkband tæt på Skive her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af landets mest interessante og største portaler til booking, så er Eventzonen det rette valg, hvor man finder alle betydelige former for kvalitetsunderholdning til arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

Ideén bag denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver relevant kategori, så folk på jagt efter den ideelle underholdning & musik, ikke går med uforurettet sag men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at en booking medfører yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke bookingbureauet, men i stedet den bookingportal der samler alle valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos Evenzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Udvalget dækker fra komikere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. At lave landets bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også tilknyttet en blog, hvor man kan finde inspiration og ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Vi har også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger os og vores mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så har du også god mulighed for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profil, og efterfølgende vil de hurtigt kunne fastslå, om du matcher deres event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et soul- og funkband i Skive eller du er en kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...