Find soul- og funkband tæt på Tarm her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest spændende og største portaler til booking, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for interessante entertainere har været idegrundlaget med portalen lige fra begyndelsen, og det så folk, som søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun har brug for at søge ét sted, uden at de behøver betale yderligere bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er den bookingportal, der samler valgmulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra børneunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et meget stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag bookingportalen, og han har stor kendskab til booking af alle former underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være en portal imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Eventzonen.dk har desuden et stigende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Husk, at bookingen sendes direkte til entertaineren, når du booker via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt på forhånd at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Er du entertainer og går du med planer om at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter video til din personlige profil, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er kunstner eller leder efter soul- og funkbands i Tarm, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...