Find soul- og funkband tæt på Valby her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er en bookingportal, der hører til blandt landets største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, arrangementer og events for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere så personer, som søger efter den fuldendte underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kan lede efter det de søger ét sted og uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere hos os.

Det brede sortiment dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor stort kendskab til booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk har det mål at lave landets mest populære system til booking af underholdning, og Eventzonen er meget mere end bare samlingspunktet, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget en blog, hvor man kan få gode ideer til festen og events, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger vores dygtige kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt forinden at aftale yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår præcis det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Som det næste vil du modtage et login til en betalingsprofil, som er helt gratis de 2 første måneder, hvor du har mulighed for at uploade en udvidet profiltekst, lydklip, billeder og videoer til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter et soul- og funkband i Valby eller du er kunstner, så bør du vælge Eventzonen. Det er der tre klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...