Find soul- og funkband tæt på Vejen her

5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, hvor man kan finde alle væsentlige typer underholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har hele tiden været at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så danskere som søger ideel underholdning og musik kun skal søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er den bookingportal, som samler valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet kommer igen og booker underholdende entertainere.

Det brede sortiment dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et udvalg af bands indenfor alle relevante genrer, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne bookingsystem til underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og entertainer, men har også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor fester og events. I tillæg er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk, at entertaineren bookes direkte, når der bookes igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så er det muligt forinden at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Hvis du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en øget interesse. Senere får du en betalingsprofil helt gratis de to første måneder, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du uploader en video til din profilside, og efterfølgende vil de lynhurtigt foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er på jagt efter et soul- og funkband i Vejen eller du er kunstner, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...