Find soul- og funkband tæt på Vordingborg her

5.0

Soulman Group

Soulman Group er et yderst delikat liveband med et soul-, funk- og popfyldt repertoire, som både batter musikalsk, teknisk og i høj grad festligt! ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 10.000 - 25.000
Vis kunstnerprofil
5.0

The SoulDios of Love

Med dyb kærlighed til musikken giver The SoulDios of Love den hele armen, for at du kan genopleve de glade 60’ere og 70’eres Motown Feeling. The So...

Hjemby
Svendborg
Prisniveau
Kr. 12.000 - 18.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest spændende, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Idegrundlaget for denne portal er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer der er på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Eventzonen er ikke bookingbureauet, men i stedet en portal der samler mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg kommer igen for at booke vores dygtige kunstnere.

Det brede sortiment strækker sig fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til store orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få skabt landets foretrukne og bedste system til booking af alle typer underholdning, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når der bookes igennem Eventzonen, så udover at et fordyrende mellemled er sparet, så er der også god mulighed for på forhånd at drøfte specielle ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader video til din profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om du matcher deres event eller fest. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du leder efter et soul- og funkband i Vordingborg eller du er kunstner, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...