Stilhed og Motivation PEPTALK

Stilhed og Motivation PEPTALK

Prisniveau

Kr. 7.500 - 12.000

Hjemby

Områder

Varighed

60 minutter eller efter aftale

Profil

Ønsker i topmotiverede medarbejdere med et lavt stressniveau? Er i på udkig efter et værktøj, som vil gøre jeres medarbejdere mere kreative, gladere, mere tålmodige og robuste over for stress? Under denne PEPTALK lærer deltagerne at bruge stilhed en "superpower". Medarbejderne bliver i stand til at bruge større dele af hjernen og få hjernehalvdelene til at "tale" sammen. Peptalken er for den ambitiøse virksomhed, som véd at medarbejderne er deres største ressource.

Læs mere...

Læs mere...

Mere om Stilhed og Motivation PEPTALK

Petro Mielczarek har studeret fordelene ved at praktisere stilhed - og opnå fantastiske resultater. Han har mere end 20 års erfaring med at gøre konceptet brugbart, simpelt og forståeligt for alle. Efter denne peptalk vil medarbejderne være bedre til at fokusere, arbejde sammen som et team, træffe svære beslutninger, afstresse kroppen, løse problemer og være i flow med virksomhedens vision.

Har i spørgsmål til jeres arrangement? Kontakt mig og få en snak om mulighederne.

Kontakt Stilhed og Motivation PEPTALK

Kontakt Stilhed og Motivation PEPTALK via formularen her, så vil Stilhed og Motivation PEPTALK vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.