Storytellere tæt på Brædstrup

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Prisniveau
Kr. 6.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Flemming E. Jørgensen

Jeg har fortalt sin medrivende og spændende rejsebeskrivelse for et ukendt antal tusinde tilhørere gennem de senere år. foredraget henvender sig ti...

Hjemby
Haderslev
Prisniveau
Kr. 2.500 - 3.500
Vis kunstnerprofil
4.8

Jens Peter Madsen

Husker du hyggen og spændingen når der blev fortalt historier eller læst højt?
Så ved du allerede meget om, hvad du kan forvente når du bestiller ...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 4.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Prisniveau
Kr. 1.000 - 3.000
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Prisniveau
Kr. 3.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Johnny Sort

Danmarks stærkeste foredrag om "Livskvalitet"

Hjemby
Asaa
Prisniveau
Kr. 6.000 - 28.000
Vis kunstnerprofil

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

BAGOMFILM

Kom bag om de danske TV-serier Taxa, Rejseholdet og Krøniken m. fl. Produktionsleder Palle Brix og line-producer Anne-Marie Vidkjær fortæller bag ...

Hjemby
Roskilde
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en bookingportal, som er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med bookingportalen er at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere således at personer, som søger efter fuldendt musik og underholdning indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i ekstra gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage for at booke dygtige og underholdende entertainere hos os.

Det brede udvalg strækker sig fra stand-up komikere til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Tillige har Eventzonen et udvalg af musikere indenfor rigtig mange interessante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Bag Eventzonen.dk står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års erfaring med booking i underholdningsbranchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også tilkoblet både YouTube samt en blog med inspiration og gode ideer til den næste fest eller event. Derudover er der også et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at drøfte specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du kunstner og vil du gerne registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du uploader en video til din personlige profilside, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres arrangement. Vil du herefter ikke have betalingsprofilen, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du er storyteller eller leder efter storytelling i Brædstrup, så vælg Eventzonen.dk, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...