Storytellere tæt på Gråsten

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen er blandt Danmarks største og mest interessante bookingportaler, hvor man finder alle væsentlige typer god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Idegrundlaget for portalen er at udvikle løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, på jagt efter ideel underholdning & musik indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de er nødt til at betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet portalen hvor alle mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vi har en god trafik af mange kunder, der i tillæg vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Sortimentet dækker fra mavedansere til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere ethvert publikum. Vi har i tillæg et udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til store bands med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag portalen. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. Eventzonen har i tillæg et voksende antal af personer, som følger alle de dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og under hvilket postnummer så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at kunstneren bookes direkte, når du booker igennem vores portal, så udover at der ikke er et fordyrende led, så er det muligt forinden at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker dig.

Er du entertainer og planlægger du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, lydklip, en udvidet profiltekst og videoer til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Gråsten, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Så den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...