Storytellere i nærheden af Ribe

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er en af landets største og mest interessante bookingportaler, kort sagt alle former for underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive et samlingspunkt for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver relevant underholdningskategori, så personer på jagt efter perfekt underholdning & musik kun behøver at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra voksentrylleri til spændende foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af musikere indenfor alle spændende kategorier, og det lige fra enmandsbands, DJ’s og klassiske solister til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag bookingportalen. Han har arbejdet i underholdningsbranchen i mere end 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle former underholdning. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og entertainere forbindes. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde gode ideer til events og festen, samt indbygget videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et stigende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos entertaineren, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også mulighed for inden en event at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Såfremt du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige kunstnerprofil. Med en video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event. Såfremt du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er storyteller eller søger storytelling i Ribe, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...