Storytellere nær Skive

Ivan Andersen

Jeg kan lide at gå på opdagelse i den brogede verden og i det fantastiske liv, og jeg elsker at formidle de oplevelser, det giver. Og der er nok at...

Hjemby
Spøttrup
Vis kunstnerprofil

Mig & Julemanden - et foredrag for alle med julesind

Hør den sandfærdige historie og de historiske fakta om Julemanden. Gen-opdag de gamle sagn og myter. Følg med på en verdensomrejse og besøg Juleman...

Hjemby
Ry
Vis kunstnerprofil

M-Tafsiri Africa Duo med Helle Asmild

Om en rejse til Kenya
Historiefortælling med musik
En samling humoristiske, finurlige og underholdende beretninger om, hvad der kan ske, når man ...

Hjemby
Skanderborg
Vis kunstnerprofil

Jagten på det gode liv

Nana og Sune fra DR1's dokumentar Jagten på det gode liv fortæller på en nærværende, reflekterende og humoristisk måde om deres livs store valg om ...

Hjemby
Jyderup
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Søger du en af Danmarks mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen.dk stedet, hvor man kan finde alle relevante former for god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, gamle som unge.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været formålet med denne portal fra begyndelsen, og det indenfor alle betydelige kategorier, så folk på jagt efter den helstøbte musik og underholdning, ikke går forgæves men derimod får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen resulterer i ekstra gebyrer til administration m.v.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnemusik til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har derudover et bredt udvalg af musikere indenfor enhver relevant genre, lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i mere end femten år og har derfor masser af erfaring med booking af alle former underholdning. At skabe landets foretrukne og bedste system til booking af enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end et samlingspunkt, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en fest at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at registrere dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Dernæst giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din profilside. Med en video på din personlige profil kan potentielle kunder se dine optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres event. Vil du derefter ikke fortsætte med betalingsprofilen, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du er foredragsholder eller søger storytelling i Skive, så vælg Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...