Storytellere tæt på Sommersted

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Hovedpris 2020
Jeg fortæll...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
En af landets store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, events og arrangementer for firmaer såvel som for private, gamle som unge.

At udvikle et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med portalen lige fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så personer på jagt efter den ideelle musik & underholdning, kan lede efter det de søger ét og samme sted og det uden at det medfører yderligere administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er den bookingportal, som samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som i tillæg vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra cirkusartister og -klovne til erfarne foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan provokere, inspirere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har Eventzonen et meget bredt udvalg af bands indenfor enhver kategori, lige fra klassiske solister, enmandsbands og Disc Jockey’s til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Manden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og det er værd at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunstnere og deres kunder, der er også indbygget en blog med gode ideer og inspiration til festen og events, samt indbygget muligheder for YouTube-videoer. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende community af folk, der følger de mange dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at booke en entertainer gennem Eventzonen så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er desuden vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende mellemled, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade lydklip, billeder, en udvidet profiltekst og videoer til din personlige profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vil du herefter ikke have en betalingsprofil, så laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Sommersted, så vælg Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...