Storytellere nær Tarm

4.8

Jens Peter Madsen

Historiefortælleren var en efterspurgt person i "gamle dage" når folk var sammen og morede sig eller skulle lære noget. En dygtig fortæller kunne f...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
5.0

Hans Eiler Hammer

"De mystiske øer - Færøerne i ord og billeder". Dette er et levende foredrag om øerne ude i Atlanterhavet, som jeg har stor passion for.
Færøerne ...

Hjemby
Viby Sjælland
Prisniveau
Kr. 1.800 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Aske Ebbesen

Jeg har fortalt over hele landet de sidste par år. Skuespilhuset, Tivoli, Teatret ved sorte hest m.fl.
Vinder af Words Talentpris 2016!
Jeg fortæ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil
Eventzonen.dk er blandt landets mest interessante og største portaler til booking, kort sagt alle væsentlige typer underholdning indenfor arrangementer, events og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, børn som voksne.

Bookingportalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for spændende og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så folk som er på jagt efter den fuldendte underholdning & musik, kan søge det de leder efter ét sted og det uden at det medfører ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til bookingen. Eventzonen er ikke et bookingbureau, men portalen der samler valgmulighederne. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget strækker sig fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Vi har tillige et meget bredt udvalg af bands og musikere indenfor enhver genre, lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen. Mogens har arbejdet i underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stort kendskab til booking af alle typer underholdning. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være samlingspunktet mellem kunde og entertainer, men har også tilknyttet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. Der er derudover et stigende antal brugere på Facebook, hvor personer følger vores dygtige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er det muligt inden en fest eller event at aftale ekstra tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og går du med planer om at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du kan uploade videoer, en udvidet profiltekst, billeder og lydklip til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din profil, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og hurtigt kunne vurdere, om netop du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er storyteller eller du er på jagt efter storytelling i Tarm, skal du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...