Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 5 dage

From a Hermit's Heart

Prisniveau

Kr. 500 - 2.000

Hjemby

Varighed

2 x 45 minutter

Profil

From a Hermit's Heart består af guitarist, sanger og sangskriver Sebastian Strange, bassist Inuk Lundblad-Hansen og trompetist Andreas Hjølund Birch. Bandet har eksisteret i denne trio-konstellation i godt et år og har på den korte tid spillet en god portion koncerter rundt omkring på Fyn og i Jylland samt indspillet EP'en med titlen "Rust". Bandet giver altid alt hvad de har på scenen og leverer musikken med indlevelse og humor.
Kontakt: Andreas Birch, mobil: 24 26 92 90

Læs mere...

Mere om From a Hermit's Heart

OM BANDET
From a Hermits Heart spiller folk/country efter de gamle inspirationskilder herunder kunstnere som Townes Van Zandt, Johnny Cash og Bob Dylan.
Sangene omhandler de glæder og sorger, som almindelige mennesker oplever gennem deres liv, og budskaberne leveres med en alvor og en optimisme, der farver musikken og gør den levende. From a Hermit's Heart bestræber sig på at skabe sin helt egen lyd med guitar/banjo/bas/sang som de bærende element, mens trompeten fylder musikken med finurligheder og smukke flader. Bandet insisterer på at skrive tidssvarende sange, der passer til de tre unge mænd, vi er. Vi anser det som en dyd at være nyskabende og aktuelle samtidig med, at publikum/gæsterne gerne skulle have følelsen af at sidde på en røgfuld bar i Texas med et glas whiskey ved hånden.

From a Hermit's Heart kan både spille 100% akustisk eller med et større setup med PA-anlæg, mikrofoner osv.

Kontakt From a Hermit's Heart

Kontakt From a Hermit's Heart via formularen her, så vil From a Hermit's Heart vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.