Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 10 timer

Stripper Åse

Prisniveau

Kr. 3.000 - 9.000

Hjemby

Områder

Varighed

Ca. 25 min

Profil

Stripper Åse – kendt fra "Party i provinsen" på TV2.

Når stripper Åse ankommer til festen, får alle rørt lattermusklerne, så de sent vil glemme det.
Dette show er et godt alternativ til den traditionelle festsang eller tale.
Stripper Åse modtager på forhånd nogle sjove historier om festens hovedperson der inddrages i underholdningen på en hylende morsom måde, der sætter gang i festen.
Showet kan ses af alle – unge som ældre.
Stripper Åse er en figur, der skal opleves !

Læs mere...

Mere om Stripper Åse

Benitta Klit har lavet underholdning til alle former for fester og arrangementer siden 1998, og er dermed en af Danmarks mest erfarne entertainere inden for denne genre.

Udover at Benitta har optrådt for utallige store og små danske virksomheder og alle former for private fester, har hun også optrådt på TV3 og været med i programmet “Party i Provinsen” på TV2.

At booke underholdning til sit livs første fest eller når man skal overraske samtlige medarbejdere i ens virksomhed, er det vigtigt at der er stor tillid mellem dig som kunde og mig som Entertainer. Derfor lægger jeg stor vægt på en god kommunikation indenfor selve arrangementet og jeg er altid 100% i fokus når jeg udfører showet. Jeg har gjort det 1000 vis af gange, så både kunder/gæster er garanteret underholdning i absolut verdensklasse.

Så hvis der skal der bruges professionel underholdning til festen er du kommet til det rette sted.

Benitta laver i øvrigt underholdning i hele Danmark, så din geografiske placering er ingen hindring.

Videoklip

Anmeldelser ( | af Stripper Åse: 5,0 ud af 5 baseret på 19 anmeldelser )

5
1
5

Genialt show

Professionel fra start til slut. Vi snakkede sammen én gang og fik i fællesskab sammensat et meget personligt og total grineren program, ud fra de stikord jeg havde sendt på mail. På selve dagen spillede det bare og hun leverede et top-klasse show

Anmeldt af Linda Hansen d. 9. marts 2019
5
1
5

Stripper Åse

Vi holdt 50 års fødselsdag, sikke en god og perfekt underholdning du lavede! Alle i selskabet giver 5 stjerner! Bestemt ikke sidste gang vi skal ha' besøg af søde Stripper Åse !!!

Anmeldt af Bettina Post d. 16. april 2017

Kontakt Stripper Åse

Kontakt Stripper Åse via formularen her, så vil Stripper Åse vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.