Book foredragsholder nær Aalborg med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Denne historie er lig med foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen helt i top. Hvis du er på udkig efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Eventzonen er netop én af Danmarks største booking-portaler på dette område. Det eneste du skal gøre er at kontakte foredragsholderen via vores portal, og du og foredragsholderen aftaler så bookingen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de andre omstændigheder omkring arrangementet. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at reklamere for eventet, så du er sikker på, der dukker et talstærkt publikum op. En gruppe tilhørere, som er interesseret i foredragets emne. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og naturligvis et publikum, som brænder for at blive klogere og underholdt. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring mange forskelligartede emner.

Eventzonen.dk er en portal til booking, der er en af Danmarks største og mest interessante, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for erhvervsarrangementer såvel som for private, gamle som unge.

Idegrundlaget for denne portal har hele tiden været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, som er på jagt efter perfekt underholdning og musik indenfor enhver relevant underholdningskategori, kan lede efter det de søger et enkelt sted og uden at der skal betales ekstra administrationsgebyrer eller andre omkostninger relateret til selve bookingen. Vi er bookingportalen, som samler alle mulighederne. Kunstnerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende og dygtige entertainere.

Sortimentet strækker sig fra close-up trylleri til dygtige foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor enhver genre, og det lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til store orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag Eventzonen, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Målet for Mogens Birk er at lave det bedste system til booking af underholdning i Danmark, og Eventzonen er mere end et samlingspunkt, som forbinder kunder med entertainere, der er også tilkoblet en blog med gode ideer til events og festen, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Der er desuden et voksende Facebook community, hvor personer følger Eventzonens dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt på forhånd at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at registrere dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Efterfølgende giver vi dig en betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Har du videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere nær Aalborg med foredrag om sundhed, så vælg Eventzonen. Det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...