Book foredragsholder nær Brædstrup med foredrag om sundhed her

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Man erfarer ofte, at det faktisk er historien, der er selve foredraget, og hvis I leder efter medlevende foredragsholder, så er det sikkert umuligt at finde frem til et mere righoldigt udvalg end her hos Eventzonen. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige tjenester til booking: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager let kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og booking fastslås så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Ligeledes er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Derefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Et publikum, som er fascineret af foredragets tema. Hvad kræver en vellykket foredragsaften så? Jo, der skal en karismatisk foredragsholder til, som ved, hvordan han fængsler sine tilhørere, og tilskuere, som brænder for at deltage og blive mere vidende om det givne emne. Hos Eventzonen kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan komme omkring en masse helt forskellige emner.

Eventzonen er blandt Danmarks mest spændende og største bookingportaler, for alt det der sker indenfor underholdning til arrangementer, fester og events for privatpersoner såvel som for firmaer, børn som voksne.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive et samlingspunkt for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver betydelig underholdningskategori, så folk som søger perfekt musik og underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det medfører yderligere administrationsgebyrer eller andre gebyrer relateret til selve bookingen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet bookingportalen hvor mulighederne samles. Den enkelte entertainer har selv valgt at registrere sig hos Evenzonen, fordi vi har en god trafik af mange kunder, som oven i købet vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige og underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor rigtig mange spændende kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste bookingsystem til alle former underholdning, og Eventzonen.dk nøjes heller ikke med blot at være en portal mellem kunde og kunstner, men har også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Desuden er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger vores mange forskellige kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en kunstner så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos entertaineren, når du booker igennem Eventzonens portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende mellemled, så er der også muligheder for forinden at drøfte ekstra tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens optræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du kan uploade lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan interesserede kunder se forskellige optrædener og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres fest eller event. Såfremt du efter prøveperioden ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Brædstrup med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...