Book foredragsholder i nærheden af Frederiksberg med foredrag om sundhed her

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
En dygtig foredragsholder fanger sit publikum med en spændende fortælling. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I næppe et større katalog at vælge imellem, end det I finder her på Eventzonen.dk. Hvis du leder efter et foredrag, er du derfor kommet til det perfekte sted. Vi er nemlig én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er aldeles nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og vilkårene for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at booke. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal indeholde. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et talstærkt publikum på plads på dagen. Og gerne at publikum består af folk, som synes at foredragets emne er interessant. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, og endvidere en flok tilskuere, der ønsker at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kan dække en bred palette af temaer.

Søger du en af landets mest spændende og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle betydelige typer underholdning indenfor events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, unge som gamle.

At udvikle samlingspunktet for spændende entertainere har været ideén med portalen lige fra starten, og det så danskere, som er på jagt efter den fuldendte musik & underholdning, indenfor enhver relevant underholdningskategori, kun behøver at søge ét sted, uden at de behøver betale ekstra administrationsomkostninger eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er i stedet en portal hvor valgmulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen for at booke vores underholdende kunstnere.

Vores sortiment dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange spændende genrer, lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Manden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk har det mål at lave Danmarks bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk ønsker heller ikke blot at være portalen mellem kunde og entertainer, men har også tilkoblet en blog, hvor man kan få ideer til festen og events, samt tilkoblet videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har i tillæg et voksende antal af folk, som følger alle de dygtige kunstnere og entertainere på Eventzonen via Facebook.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at der ikke længere er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt gode muligheder for, at du oplever stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de første to måneder, hvor du vil kunne uploade lydklip, en udvidet profiltekst, videoer og billeder til din personlige kunstnerprofil. Interesserede kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du vælger at indsætte en video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Frederiksberg med foredrag om sundhed, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...