Book foredragsholder tæt på Give med foredrag om sundhed her

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres spændende historier. Foredraget er det samme som den medrivende fortælling, og er I på jagt efter en dygtig foredragsholder, så er det sikkert ikke muligt at finde frem til et mere bredt udvalg end her på Eventzonen.dk. Eventzonen er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via siden, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales derefter imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Det er ligeledes her, I fastlægger forholdene for foredraget: Fx hvad det mere præcist skal indeholde. Herefter skal du bare lave reklame for det inspirerende foredrag, så mange dukker op. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget spændende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en fængslende foredragsholder, som kan få sine tilhørere med, samt tilhørere, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det valgte emne. Hos Eventzonen kommer du godt fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at komme i hus med den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring et stort udvalg af interessante temaer.

Eventzonen.dk er en portal til booking, som er en af Danmarks største og mest interessante, hvor du kan finde alle væsentlige former for god underholdning til fester, events og arrangementer for private såvel som for virksomheder, unge som gamle.

Formålet med denne portal har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, så personer der leder ideel underholdning og musik kun har brug for at lede ét sted, uden at de er nødt til at betale ekstra booking- eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen er bookingportalen, der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at få en profil hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige vælger at komme tilbage og booker vores underholdende og dygtige entertainere.

Udvalget dækker fra konferencierer til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. Tillige har vi et meget stort udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af alle slags underholdning, og Eventzonen.dk begrænser sig da heller ikke til blot at være portalen mellem entertainer og kunde, men har også indbygget en blog, hvor man kan få inspiration og ideer til festen og events, samt indbygget videomuligheder via YouTube. Eventzonen.dk har derudover et voksende antal af folk, som følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonen så kan du søge inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der bookes direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonens portal, så udover at et fordyrende mellemled er fjernet, så har man også god mulighed for inden en event eller fest at drøfte ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Har du en video på din personlige profil, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have en betalingsprofil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Give med foredrag om sundhed eller du selv er foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til kunstnere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...