Find foredragsholder nær Gørlev med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for gode foredragsholdere er, at de griber deres tilskuere med deres medrivende fortællinger. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her hos Eventzonen. Såfremt du er på udkig efter et foredrag, er du derfor kommet til det rette sted. Eventzonen er netop én af landets største booking-portaler indenfor dette område. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og du og foredragsholderen aftaler så reservationen. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal handle om. Herefter skal du bare have gjort folkene nær dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget drejer sig om noget spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der formår at involvere tilhørerne, det er nogle af ingredienserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilhørere, som har lyst til at deltage og blive klogere på det givne tema. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt fra start med valget af den rette foredragsholder, som kan dække mange vidt forskellige temaer.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , hvor du kan finde alle relevante genrer indenfor underholdning til events, arrangementer og fester for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne portal har været at udvikle samlingspunktet for spændende entertainere indenfor alle relevante kategorier, så folk der er på jagt efter den ideelle underholdning & musik, kun skal søge ét sted, uden det fører til yderligere omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne har selv valgt at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra cirkusartister og -klovne til interessante foredragsholdere indenfor kunst og kultur der kan fortælle til, inspirere og provokere ethvert publikum. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af musikere indenfor rigtig mange genrer, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større orkestre med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag portalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets bedste og foretrukne bookingsystem til enhver form for underholdning, og Eventzonen.dk er mere end blot en portal, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også tilkoblet en blog med inspiration og ideer til festen og events, samt tilkoblet muligheder for YouTube-videoer. Der er desuden også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er derudover vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er der også gode muligheder for forinden at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig her på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Senere får du i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade videoer, lydklip, billeder og en udvidet profiltekst til din profilside. Potentielle kunder vil kunne se dine optrædener, hvis du indsætter video til din profil, og derefter vil de hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Gørlev med foredrag om sundhed eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...