Find foredragsholder nær Greve med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Foredraget er det samme som den spændende fortælling, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så er det højst sandsynligt umuligt at finde frem til et mere righoldigt katalog end her på Eventzonen.dk. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi i dag en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opdage, at det er utrolig let at få kontakt med de foredragsholdere du finder interessante, og derefter aftales pris, detaljer og yderligere betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på indholdet for foredraget og andre øvrige omstændigheder for begivenheden. Efter dette skal du bare have gjort menneskene omkring dig opmærksomme på foredraget, så der dukker et stort publikum op, når det skal finde sted. Og gerne et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og berigende. Den bedste vej til at et foredrag bliver en succes er at nå frem til en vidende og fascinerende foredragsholder, en som evner at få tilhørerne engageret, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. At få fat i et passende antal tilhørere er en vigtig opgave, men via Eventzonen, får du hjælp til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kommer omkring mange forskelligartede temaer.

Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du finder alle relevante genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for firmaer, gamle som unge.

At skabe et samlingspunkt for interessante entertainere har været formålet med denne portal fra starten, og det indenfor enhver relevant kategori, så danskere på jagt efter den helstøbte underholdning & musik, kun skal søge ét sted, uden det medfører ekstra omkostninger til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er i stedet en portal hvor alle mulighederne samles. Entertainerne har selv besluttet at registrere sig hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige kommer tilbage igen og igen og booker dygtige entertainere hos os.

Vores store sortiment dækker fra juleunderholdning til dygtige foredragsholdere indenfor rejser der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra Disc Jockey’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk har det mål at lave landets bedste system til booking af underholdning, og Eventzonen.dk er mere end bare en portal, som forbinder kunstnere med deres kunder, der er også tilkoblet videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. I tillæg er der et voksende antal besøgende på Facebook, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Når du booker, er det vigtigt du husker, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at der ikke er noget fordyrende led, så er det muligt i god tid at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Med video på din profil kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres fest eller event. Såfremt du herefter ikke ønsker at fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for du helt automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Greve med foredrag om sundhed eller du selv er foredragsholder, så vælg Eventzonen. Det er der tre gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...