Book foredragsholder tæt på Kolding med foredrag om sundhed her

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det ofte med en fængende fortælling. Foredraget er lig med den medrivende historie, og er I på jagt efter en vedkommende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge imellem, end det der ses her på Eventzonen.dk. Vi er en af Danmarks mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er ganske nemt for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Derefter skal du blot gøre reklame for det spændende foredrag, så der er et stort fremmøde på plads på dagen. Og helst at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En karismatisk og tilstedeværende foredragsholder der evner at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og endvidere en gruppe tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også vil blive klogere. At få fat i publikummet er op til dig, men via Eventzonen.dk får du helt sikkert adgang til mange forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring mange vidt forskellige emner.

En af landets meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , for alt hvad der sker indenfor kvalitetsunderholdning til fester, arrangementer og events for firmaer såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Ideén bag denne portal er at udvikle en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, som søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor alle relevante underholdningskategorier, ikke går forgæves men i stedet får det hele samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, men portalen der samler alle mulighederne. Kunstnerne vælger selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vi har god trafik af mange kunder, som tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra klovne til interessante foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan inspirere, provokere og fortælle til ethvert publikum. Derudover har vi et meget bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende kategorier, lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. Målet for Mogens Birk er at lave det mest populære system til booking af underholdning i Danmark, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til den næste fest eller event. I tillæg er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Ønsker du at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har man også muligheder for inden en event eller fest at drøfte specielle ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens optræden, så du opnår lige netop det du ønsker.

Hvis du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne uploade en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din kunstnerprofil. Med videoer på din profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du passer godt til deres event eller fest. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver lavet om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Kolding med foredrag om sundhed, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der 3 gode grunde til:

Eventzonen.dk er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...