Find foredragsholder tæt på Odder med foredrag om sundhed her

Per Nørbo

HVEM GIDER AT BLIVE KALDT EN TØSEDRENG?
Et opgør med machokulturen og et befriende alternativ til at være "en rigtig mand".
Med udgangspunkt i ...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Inge Maagaard

"Min dans med sclerose" er et foredrag, der kan lægge op til dialog, med fokus på hverdagslivet med en kronisk lidelse som fx. sclerose, med et sær...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Peer Mikkelsen

TABU OM PSYKISK SYGDOM SKAL BRYDES.
Peer Mikkelsen er foredragsholder for Pårørende PeerSpektiv, som han har startet for at bryde tabu. Han er nat...

Hjemby
Egernsund
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sine tilskuere med en spændende fortælling. Man oplever tit, at det faktisk er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en spændende foredragsholder, så er udvalget hos Eventzonen i en klasse for sig selv. Vi er en af landets største portaler, hvad angår underholdning, musik og altså også foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og vilkårene for et arrangement, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du ender med at reservere. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Efter alt er i orden med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som mener, at foredraget drejer sig om noget interessant. Den sikre vej til at et foredragsarrangement bliver en succes er at nå frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som formår at få publikum engageret, samt et publikum, som gerne vil være med og blive klogere på det givne tema. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den rette foredragsholder, bliver det langt nemmere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Søger du en af landets største og mest spændende bookingportaler, så er Eventzonen det rette valg, for alt det der rører sig indenfor underholdning til fester, events og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag portalen er at skabe et samlingspunkt for interessante entertainere indenfor alle relevante kategorier, så personer på jagt efter den helstøbte underholdning og musik, kun behøver at søge ét sted, og det uden at de skal betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Kunstnerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, der i tillæg kommer tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere.

Udvalget strækker sig fra børneunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Tillige har vi et udvalg af bands og musikere indenfor enhver relevant kategori, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Idemanden bag Eventzonen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen masser af erfaring med booking af underholdning indenfor alle genrer. At skabe Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være et samlingspunkt imellem kunder og entertainere, der er også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste event eller fest. I tillæg er der også et voksende antal brugere på Facebook, hvor brugerne følger vores mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, så er det vigtigt at huske, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har man også muligheder for inden en fest at aftale særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens optræden, så du får lige præcis det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest stor sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan indsætte videoer, billeder, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du video på din profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om du passer godt til deres arrangement. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, så ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere tæt på Odder med foredrag om sundhed eller du er en foredragsholder, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Så den direkte vej til dygtige artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...