Find foredragsholder tæt på Padborg med foredrag om sundhed her

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Inge Maagaard

"Min dans med sclerose" er et foredrag, der kan lægge op til dialog, med fokus på hverdagslivet med en kronisk lidelse som fx. sclerose, med et sær...

Hjemby
Odense
Prisniveau
Kr. 3.000
Vis kunstnerprofil

Per Nørbo

HVEM GIDER AT BLIVE KALDT EN TØSEDRENG?
Et opgør med machokulturen og et befriende alternativ til at være "en rigtig mand".
Med udgangspunkt i ...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at gribe sit publikum, og gør det tit med en medrivende fortælling. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en spændende foredragsholder, så finder du sikkert ikke et større udbud, end det er tilfældet her hos Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af Danmarks største portaler til reservation: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du finder spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det er ligeledes her, I fastlægger detaljerne omkring foredraget: F.eks. hvad det mere præcist skal indeholde. Efterfølgende skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst at tilhørerne består af folk, som synes at foredragets tema er spændende. En vellykket foredragsaften fordrer en karismatisk foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, og tilhørere, som gerne vil deltage og blive bedre til at forstå det givne tema. At få fat i en passende mængde tilhørere er en vigtig opgave, men gennem Eventzonen.dk, får du støtte til at komme godt i gang med valget af den rette foredragsholder, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Eventzonen er blandt landets største og mest spændende bookingportaler, hvor du finder alle væsentlige genrer indenfor kvalitetsunderholdning til events, arrangementer og fester for virksomheder såvel som for privatpersoner, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal er at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale yderligere administrationsgebyrer eller andre bookinggebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er i stedet portalen hvor mulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der i tillæg vender tilbage igen og igen og booker vores dygtige entertainere.

Vores store udvalg strækker sig fra dansere til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, fortælle til og provokere ethvert publikum. I tillæg har Eventzonen et bredt udvalg af bands og musikere indenfor mange interessante kategorier, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til store bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Det er Mogens Birk, som er idemanden bag Eventzonen.dk. Han har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over 15 år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få skabt Danmarks bedste og foretrukne system til booking af enhver form for underholdning, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen ikke begrænser sig til blot at være en portal imellem kunder og entertainere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog, hvor man kan få inspiration til alt indenfor fester og events. Eventzonen har også et stigende antal besøgende på Facebook, der følger Eventzonen og vores mange tilknyttede entertainere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner via Eventzonens portal så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker, i hvilken prisklasse og hvilken type kunstner du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker via Eventzonen, så udover at vi har elimineret et fordyrende led, så er der også gode muligheder for inden en fest eller event at aftale særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Hvis du som kunstner ønsker at blive oprettet på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig login til en betalingsprofil, som er gratis de to første måneder, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din profilside. Hvis du vælger at få en eller flere videoer på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, ændrer vi helt automatisk din profil til en gratis profil.

Uanset om du søger foredragsholdere i nærheden af Padborg med foredrag om sundhed eller du er en foredragsholder, skal du vælge Eventzonen.dk. Det er der tre helt klare grunde til:

Så Eventzonen er ganske enkelt den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...