Find foredragsholder tæt på Regstrup med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne gribe sit publikum med sin historie. Denne historie er det samme som foredraget, og er I på udkig efter en spændende foredragsholder, så er mulighederne hos Eventzonen.dk i en klasse for sig selv. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik og foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er ganske let for dig at tage kontakt til foredragsholdere via siden, og efterfølgende fastslås pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Endvidere er det her, I aftaler, hvad foredraget skal handle om – og alle de øvrige omstændigheder omkring eventet. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så mange tropper op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En spændende og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, samt et publikum, som gerne vil være med og blive bedre til at forstå det givne emne. Hos Eventzonen.dk kommer du godt i gang, for med den rette foredragsholder, bliver det langt lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at invitere et passende antal tilhørere – og vi har foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Eventzonen.dk hører til blandt landets største og mest interessante bookingportaler, kort sagt al slags underholdning indenfor fester, events og arrangementer for erhvervsarrangementer såvel som for privatpersoner, unge som gamle.

Portalens idegrundlag har hele tiden været at blive samlingspunktet for dygtige og interessante entertainere indenfor enhver betydelig kategori, så personer som er på jagt efter den perfekte underholdning & musik, kun skal lede ét sted, vel at mærke uden at de behøver betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler mulighederne. Kunstnerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke vores dygtige entertainere.

Udvalget strækker sig fra ældreunderholdning til spændende foredragsholdere indenfor politik og samfund der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Idemanden bag bookingportalen, Mogens Birk fra Holstebro, har med over femten år i branchen stort kendskab til booking af underholdning indenfor alle genrer. Mogens Birk’s mål er at få lavet landets foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning, og derudover skal Eventzonen være meget mere end portalen, hvor kunder og kunstnere kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste event eller fest. I tillæg er der også et community på Facebook, som hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er derudover vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er elimineret, så har du også gode muligheder for forinden at drøfte yderligere tilpasninger og specielle ønsker til entertainerens standardoptræden, så du får nøjagtig det du ønsker.

Er du entertainer og vil du gerne oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst giver vi dig i de to første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din profilside. Med en eller flere videoer på din personlige profilside kan potentielle kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt foretage en vurdering af, om du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi automatisk din profil om til en gratis profil.

Om du selv er foredragsholder eller søger foredragsholdere tæt på Regstrup med foredrag om sundhed, så vælg Eventzonen, og det er der tre klare grunde til:

Så Eventzonen er den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...