Find foredragsholder i nærheden af Ribe med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
En god foredragsholder fanger sit publikum med en medrivende fortælling. Man erfarer ofte, at det i virkeligheden er fortællingen, der er selve foredraget, og hvis I søger en medlevende foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end tilfældet er her hos Eventzonen. Eventzonen er én af landets mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Når du anvender vores tjeneste, så vil du opdage, at det er ganske let at få kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og herefter aftaler du og foredragsholderen så selv reservationen. Her aftaler I også det emne eller de emner, som foredraget skal handle om. Derefter skal du bare promovere det interessante foredrag, så der er et stort publikum på plads til foredraget. Og helst et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er interessant og berigende. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, og tilskuere, som ønsker at deltage og lære en masse om emnet. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af emner.

Søger du en af landets mest interessante og største bookingportaler, så er Eventzonen stedet, hvor man finder alle væsentlige genrer indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Formålet med portalen er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere således at folk, som søger efter perfekt musik og underholdning indenfor alle betydelige underholdningskategorier, kun skal søge ét enkelt sted, og det vel at mærke uden det resulterer i yderligere gebyrer til administration eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen.dk er i stedet den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker dygtige og underholdende entertainere.

Sortimentet dækker fra børnetrylleri til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, inspirere og provokere alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af musikere indenfor enhver kategori, og det lige fra DJ’s, klassiske solister og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Bag bookingportalen står Mogens Birk fra Holstebro, der har mere end femten års kendskab til booking i underholdningsbranchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det mest populære bookingsystem til underholdning i Danmark, og det er interessant at bemærke at Eventzonen.dk ikke nøjes med blot at være portalen imellem kunder og kunstnere, der er også indbygget YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Desuden er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge inden for den kategori du ønsker, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Husk på, at entertaineren bookes direkte, når der bookes via vores portal, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så har man også god mulighed for inden en event at drøfte tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du får lige netop det du ønsker dig.

Er du entertainer og ønsker du at oprette dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt gode chancer for, at du oplever øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din kunstnerprofil. Har du en video på din profil, så kan interesserede kunder se en eller flere optrædener og lynhurtigt kunne fastslå, om du matcher deres arrangement. Såfremt du herefter ikke vil fortsætte med betalingsprofilen, så sørger vi for at du helt automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Uanset om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere tæt på Ribe med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det rette sted, og det er der 3 helt klare grunde til:

Eventzonen er den direkte vej til kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...