Find foredragsholder tæt på Rungsted Kyst med foredrag om sundhed her

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mette Hvied Lauesen

Mette taler levende og engageret om sorg, hvordan den påvirker livet på så mange flere måder, end vi er bevidst om. Og hun fortæller også, hvad der...

Hjemby
Ballerup
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Event Yoga

Yoga skræddersyet til dit/jeres behov.
Et sundt, social og givende indslag.

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 1.600 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 1.000 - 2.000
Vis kunstnerprofil

Per Nørbo

HVEM GIDER AT BLIVE KALDT EN TØSEDRENG?
Et opgør med machokulturen og et befriende alternativ til at være "en rigtig mand".
Med udgangspunkt i ...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Peer Mikkelsen

TABU OM PSYKISK SYGDOM SKAL BRYDES.
Peer Mikkelsen er foredragsholder for Pårørende PeerSpektiv, som han har startet for at bryde tabu. Han er nat...

Hjemby
Egernsund
Prisniveau
Kr. 3.000 - 6.000
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil
Det kendetegnende for stærke foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende historier. Historien er det foredrag, der afholdes, og hvis I skal finde en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke flere valgmuligheder, end tilfældet er her på Eventzonen.dk. Eventzonen er én af Danmarks mest omfangsrige portaler til booking: Og vi er det både, i forhold til underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores portal, og derefter aftales pris, detaljer og øvrige betingelser indbyrdes imellem foredragsholderen og dig. Det er endvidere her, I kan aftale emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Derefter skal du bare lave reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Og gerne et publikum, som vil synes at temaet eller temaerne for foredraget er spændende og inspirerende. Skal foredragsaftenen blive succesfuld, har I brug for en fængslende foredragsholder, som er i stand til at få sine tilhørere med, samt et publikum, som har lyst til at deltage og blive klogere på det givne tema. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en række foredragsholdere, som kan afholde foredrag om mange forskellige forskellige temaer.

Leder du efter en af Danmarks største og mest interessante portaler til booking, så er Eventzonen stedet, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for erhvervsarrangementer, børn som voksne.

Ideén bag denne bookingportal har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige kategorier, så danskere der er på jagt efter den ideelle underholdning og musik, ikke går forgæves men i stedet får alt samlet ét sted, og uden at bookingen fører til yderligere gebyrer til administration etc.. Vi er ikke et bookingbureau, Eventzonen er derimod en portal hvor mulighederne samles. Kunstnerne har selv besluttet at oprette en profil hos os, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der tillige vælger at komme tilbage og booker underholdende og dygtige kunstnere.

Sortimentet dækker fra ballonklovne til erfarne foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Derudover har Eventzonen et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle spændende genrer, og det lige fra klassiske solister, Disc Jockey’s og enmandsbands til større orkestre med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag Eventzonen.dk, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks bedste og foretrukne bookingsystem til alle typer underholdning er målet for Mogens Birk, og i tillæg skal Eventzonen.dk være meget mere end blot samlingspunktet, hvor entertainere og deres kunder kan finde hinanden. Derfor er der også indbygget en blog, hvor man kan finde ideer og inspiration til events og festen, samt tilknyttet videomuligheder via YouTube. I tillæg er der et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor de besøgende følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Hvis du gerne vil booke en entertainer via Eventzonen så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til eventet eller festen. Ved en booking, er det vigtigt at huske, at booking foretages direkte hos kunstneren, så udover at et fordyrende led er fjernet, så er der også god mulighed for forinden at drøfte særlige ønsker og ekstra tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du får netop det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen, så er der først og fremmest gode muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Efterfølgende får du i de første to måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at uploade billeder, videoer, en udvidet profiltekst og lydklip til din personlige profilside. Hvis du vælger at få video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event. Hvis du efter prøveperioden med en betalingsprofil vælger ikke at fortsætte med en sådan, laver vi helt automatisk din profil om til en gratis profil.

Uanset om du leder efter foredragsholdere nær Rungsted Kyst med foredrag om sundhed eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det rette sted, og det er der tre gode grunde til:

Den direkte vej til entertainere, sker ganske enkelt via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...