Find foredragsholder tæt på Skibby med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Botox og fillers foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Gå ikke glip af et spændende og underholdende foredrag om botox og fillers. Fortalt af kosmetisk sygeplejerske Maibritt Kruse Kronborg.

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 4.800
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at fange sit publikum, og gør det ofte med en fængende historie. Denne historie er lig med foredraget, og leder I efter en interessevækkende foredragsholder, så finder I sikkert ikke et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det der ses her på Eventzonen.dk. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, hvad angår underholdning og musik – og netop også foredrag. Det er aldeles nemt for dig at kontakte foredragsholdere via portalen, og herefter fastlægger du og foredragsholderen så indbyrdes bookingen. Det emne eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Herefter skal du bare gøre reklame for det interessante foredrag, så et stort publikum dukker op. Og helst et publikum, som vil synes at emnet eller emnerne for foredraget er spændende og inspirerende. En spændende og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, og publikum, som brænder for at være med og blive mere oplyst om det pågældende emne. At få fat i tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen.dk får du med sikkerhed tilgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler kan du finde hos Eventzonen.dk , for alt det der sker indenfor god underholdning til events, arrangementer og fester for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler interessante og spændende entertainere så folk, der søger efter den ideelle underholdning og musik, indenfor enhver betydelig underholdningskategori, kun har brug for at lede ét sted, og det uden at de er nødt til at betale ekstra bookingomkostninger eller andre administrationsomkostninger. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men portalen der samler alle valgmulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos Evenzonen, er, at vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige entertainere hos os.

Udvalget strækker sig fra børnetrylleri til spændende foredragsholdere indenfor erhvervsemner der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. I tillæg har vi et bredt udvalg af musikere og bands indenfor mange relevante kategorier, og det lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store orkestre med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er manden bag portalen, og han har masser af erfaring med booking af alle former underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle former underholdning er målet for Mogens Birk, og det er interessant at hæfte sig ved at Eventzonen.dk ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem entertainere og deres kunder, der er også indbygget både YouTube samt en blog med inspiration til alt indenfor events og fester. Derudover er der også et community på Facebook, der hele tiden stiger, hvor brugerne følger Eventzonens mange forskellige entertainere og kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en kunstner så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Derudover er det vigtigt at huske, at bookingen foretages direkte hos entertaineren, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så er det muligt inden en event eller fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår nøjagtig det du ønsker.

Hvis du som entertainer ønsker at oprette en profil på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever en øget interesse. Dernæst får du en betalingsprofil helt gratis i de første 2 måneder, hvor du vil kunne uploade billeder, en udvidet profiltekst, videoer og lydklip til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din profilside, og derefter vil de lynhurtigt vurdere, om du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Skibby med foredrag om sundhed, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 klare grunde til:

Så Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til dygtige kunstnere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...