Book foredragsholder nær Sommersted med foredrag om sundhed her

Bjarne Jensen

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil
Hvad er karakteristisk for en dygtig foredragsholder? Jo, foredragsholderen skal kunne fange sine tilskuere med sin historie. Denne historie er det foredrag, der afholdes, og skal I bruge en interessant foredragsholder, så finder I et meget omfattende udvalg her på Eventzonen.dk. Eventzonen.dk er én af landets mest omfangsrige tjenester til reservation: Og vi er det både, hvad angår underholdning, musik og foredrag. Du tager nemt kontakt til foredragsholdere via vores tjeneste, og booking aftales så selv mellem dig og foredragsholderen. Endvidere er det her, I fastlægger, hvad foredraget skal indeholde – og alle de øvrige omstændigheder omkring arrangementet. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. En gruppe tilhørere, som finder foredragets tema interessant. En vellykket foredragsaften kræver en fascinerende foredragsholder, som forstår at engagere sit publikum, samt tilhørere, som har lyst til at være med og blive bedre til at forstå det valgte emne. Det er din opgave at få tilhørerne på plads. Men med Eventzonen finder du med garanti en perlerække af foredragsholdere, som kan holde foredrag om mange forskellige forskellige emner.

En af Danmarks meget spændende og store bookingportaler er at finde hos Eventzonen , hvor du finder alle relevante typer underholdning til fester, arrangementer og events for privatpersoner såvel som for virksomheder, voksne som børn.

Formålet med denne bookingportal har været at udvikle et samlingspunkt for spændende entertainere så folk, som søger efter den fuldendte musik og underholdning, indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kan søge det de leder efter ét og samme sted og uden at det fører til yderligere administrationsomkostninger eller andre omkostninger relateret til bookingen. Vi er ikke et bookingbureau, men i stedet en portal der samler valgmulighederne. Grunden til at entertainere og kunstnere vælger at registrere sig hos os, er, at vi har god trafik af mange kunder, som tillige kommer igen og booker dygtige entertainere.

Vores sortiment strækker sig fra juleunderholdning til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. I tillæg har vi et meget bredt udvalg af bands indenfor rigtig mange interessante kategorier, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag Eventzonen.dk, og han har masser af kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At skabe Danmarks foretrukne og bedste system til booking af alle slags underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen.dk er meget mere end bare en portal, som forbinder kunder med kunstnere, der er også indbygget både videomuligheder via YouTube og en blog med inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Desuden er der et community på Facebook, der konstant vokser, hvor brugerne følger Eventzonens mange kunstnere og entertainere.

Ønsker du at booke en entertainer via Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske på, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er elimineret, så har man også muligheder for forinden at aftale specielle ønsker og tilpasninger til entertainerens optræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som entertainer gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der først og fremmest god sandsynlighed for, at du vil opleve øget interesse. Som det næste vil du modtage login til en betalingsprofil, som er helt gratis de første 2 måneder, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, videoer, billeder og lydklip til din kunstnerprofil. Hvis du vælger at få en video på din personlige profilside, så kan potentielle kunder se hvordan du optræder og hurtigt kunne vurdere, om du passer godt til deres event. Vi ændrer automatisk din betalingsprofil til en gratis profil, såfremt du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Om du selv er foredragsholder eller du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Sommersted med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til artister, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...