Find foredragsholder nær Tarm med foredrag om sundhed her

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder evner at gribe sine tilskuere, og gør det ofte med en fængende historie. Tit er det selve historien, der også er selve foredraget, og leder i efter en spændende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Vi er en af landets mest omfangsrige tjenester, når det kommer til underholdning, musik og altså også foredrag. Det er helt enkelt at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen.dk, og booking aftales så indbyrdes mellem dig og foredragsholderen. Det emne eller de emner som foredraget skal indeholde, det bliver ligeledes fastlagt her. Efter alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste fase at komme i gang med at gøre reklame for foredraget, så du med sikkerhed ved, der tropper mange tilhørere op på selve dagen. Et publikum, som synes at foredragets emne spændende. Den sikre vej til at et foredrag bliver vellykket er at finde frem til en vidende og karismatisk foredragsholder, en som evner at få tilhørerne involveret, og endvidere en flok tilskuere, der vælger at deltage, fordi de ikke blot vil underholdes, men også ønsker at blive klogere. Hos Eventzonen.dk kommer du sikkert fra start, for med den helt rigtige foredragsholder, bliver det meget lettere bagefter at klare den vigtige opgave med at skaffe et passende antal tilskuere – og vi har foredragsholdere, som dækker et stort sortiment af interessante emner.

En af landets store og meget interessante bookingportaler er at finde hos Eventzonen.dk , for alt hvad der sker indenfor god underholdning til events, fester og arrangementer for virksomheder såvel som for privatpersoner, gamle som unge.

Formålet med bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, som leder efter helstøbt underholdning & musik indenfor alle væsentlige underholdningskategorier, kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de skal betale yderligere booking- eller andre administrationsgebyrer. Vi er ikke et bookingbureau, men derimod bookingportalen der samler alle valgmulighederne. Entertainerne har selv valgt at registrere sig hos os, fordi vi har god trafik af mange kunder, som oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige kunstnere.

Vores udvalg dækker fra dansere til erfarne foredragsholdere indenfor rejser der kan provokere, inspirere og fortælle til alle. Eventzonen har derudover et udvalg af musikere og bands indenfor rigtig mange spændende genrer, og det lige fra enmandsbands, klassiske solister og DJ’s til større bands med op til tolv personer, der virkelig kan sætte liv på en scene.

Mogens Birk er manden bag portalen, og han har masser af kendskab til booking af alle typer underholdning efter mere end 15 år i branchen. Målet for Mogens Birk er at skabe det bedste bookingsystem til underholdning i Danmark, og derudover skal Eventzonen.dk være meget mere end bare samlingspunktet, hvor kunder og kunstnere forbindes. Derfor er der også tilknyttet YouTube samt en blog, hvor man kan finde inspiration og få gode ideer til den næste fest eller event. Eventzonen har desuden et voksende community af folk, der følger de mange dygtige entertainere og kunstnere på Eventzonen via Facebook.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge i hvilken prisklasse, hvilken type kunstner du ønsker, inden for den kategori du ønsker og under hvilket postnummer så alt passer til festen eller eventet. Desuden er det vigtigt at huske, at en booking sendes direkte til kunstneren, så udover at et fordyrende led er væk, så er det muligt inden en event eller fest at aftale ekstra tilpasninger og specielle ønsker til kunstnerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker dig.

Såfremt du som entertainer ønsker at blive oprettet på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du oplever øget interesse. Dernæst tilbyder vi dig vores betalingsprofil helt gratis de 2 første måneder, hvor du vil kunne indsætte en udvidet profiltekst, billeder, lydklip og videoer til din personlige kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at indsætte video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne fastslå, om netop du passer godt til deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, såfremt du ikke vil have en betalingsprofil.

Om du selv er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere i nærheden af Tarm med foredrag om sundhed, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre helt klare grunde til:

Eventzonen.dk er ganske enkelt den direkte vej til entertainere.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...