Book foredragsholder i nærheden af Valby med foredrag om sundhed her

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Den dygtige foredragsholder formår at fange sit publikum, og gør det ofte med en fængende fortælling. Foredraget er lig med den spændende historie, og er I på udkig efter en vedkommende foredragsholder, så finder I næppe et mere omfattende katalog at vælge ud fra, end det I finder her på Eventzonen. Hvis du leder efter et foredrag, er du da kommet til det perfekte sted. Vi er netop én af landets største booking-tjenester på dette område. Når du bruger vores tjeneste, så vil du opleve, at det er ganske let at komme i kontakt med de foredragsholdere du synes er spændende, og betingelserne for et samarbejde, herunder prisen, det aftales efterfølgende imellem dig og den foredragsholder du vælger at reservere. Det er ligeledes her, I aftaler forholdene for foredraget: F.eks. hvad det mere nøjagtigt skal handle om. Når alt er arrangeret med foredragsholderen, så er næste step at begynde med at promovere foredraget, så du med sikkerhed ved, der dukker masser af tilskuere op på selve dagen. Og gerne at publikum består af mennesker, som synes at foredragets tema er interessant. En spændende og levende foredragsholder der formår at engagere publikum, det er nogle af finesserne, der sikrer en vellykket foredragsaften, og tilskuere, som higer efter at være med og lære en masse om emnet. At skaffe publikummet er op til dig, men via Eventzonen får du helt sikkert adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan komme omkring en masse vidt forskellige emner.

Eventzonen.dk hører til blandt Danmarks største og mest interessante portaler til booking, kort sagt al slags underholdning indenfor arrangementer, fester og events for virksomheder såvel som for privatpersoner, børn som voksne.

Ideén bag denne portal er at skabe løsningen, der samler spændende og interessante entertainere indenfor alle betydelige underholdningskategorier, så danskere som søger perfekt musik & underholdning kan søge det de leder efter ét og samme sted og det uden at der skal betales ekstra administrationsomkostninger eller andre gebyrer relateret til bookingen. Eventzonen.dk er bookingportalen, som samler valgmulighederne. Entertainerne beslutter selv at oprette sig på Eventzonen.dk, fordi vores portal tiltrækker mange relevante kunder, der oven i købet vælger at komme tilbage og booker dygtige og underholdende kunstnere hos os.

Udvalget dækker fra juleunderholdning til interessante foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan inspirere, provokere og fortælle til alle. Eventzonen.dk har derudover et meget stort udvalg af musikere og bands indenfor mange interessante kategorier, lige fra DJ’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag bookingportalen, og han har masser af erfaring med booking af enhver form for underholdning efter mere end 15 år i branchen. Mogens Birk har det mål at skabe landets foretrukne system til booking af underholdning, og i tillæg skal Eventzonen være meget mere end blot en portal, hvor kunder og entertainere kan finde hinanden. Derfor er der også tilkoblet både YouTube samt en blog, hvor man kan få inspiration og gode ideer til alt indenfor events og fester. Der er desuden også et stigende antal af brugere på Facebook, der følger Eventzonen og de mange tilknyttede entertainere.

Ønsker du at bruge Eventzonens portal til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, i hvilken prisklasse og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Det er desuden vigtigt du husker, at en booking sendes direkte til entertaineren, så udover at der ikke længere er et fordyrende mellemled, så er det muligt inden en fest at drøfte tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige præcis det du ønsker.

Er du kunstner og ønsker du at oprette dig på Eventzonen, så er der som udgangspunkt god sandsynlighed for, at du vil opleve en stigende interesse. Som det næste sender vi dig et login til en betalingsprofil, som er gratis de 2 første måneder, hvor du kan uploade videoer, lydklip, en udvidet profiltekst og billeder til din personlige kunstnerprofil. Har du videoer på din profil, så kan potentielle kunder se en eller flere optrædener og hurtigt kunne foretage en vurdering af, om netop du matcher deres arrangement. Vil du derefter ikke have en betalingsprofil, ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter foredragsholdere i nærheden af Valby med foredrag om sundhed eller du selv er foredragsholder, så er Eventzonen det helt rigtige sted, og det er der tre meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige entertainere, sker via Eventzonen.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...