Find foredragsholder nær Vojens med foredrag om sundhed her

Helle N

Hvordan var det i 70´erne at vokse op med engle og spøgelser rundt omkring sig, og med mennesker der synes der kom vrøvl ud af munden på mig?
Spøg...

Hjemby
Rødekro
Prisniveau
Kr. 4.000 - 8.000
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.500
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.800 - 9.800
Vis kunstnerprofil

Skønhed, alder og kosmetiske behandlinger - foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Hvis du intereserer dig for skønhed, og kosmetiske behandlinger med botox og filler. Er dette foredrag lige dig. Du får viden om skønhed og alder...

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 3.000 - 4.800
Vis kunstnerprofil

Fakta og myter om sundhed og sygdom

Jeg guider Jer gennem sundhedsuniverset fra fødevarer over sygdom til helbredelse. Mange informationer er fakta, men andre er manipulerede eller d...

Hjemby
Vejle
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil

Youknowme

Book et foredrag om mental trivsel og få en oplevelse du sent vil glemme. Kristina fortæller om livet med mentale udfordringer på en humoristisk og...

Hjemby
Esbjerg
Prisniveau
Kr. 2.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Prisniveau
Kr. 880 - 4.000
Vis kunstnerprofil

Bjarne Jensen 1

Foredrag: Lev med hjertesvigt, fra løb til gang
Jeg vil gerne holde et foredrag med efterfølgende dialog om hvordan jeg lever et godt og aktivt li...

Hjemby
Hillerød
Prisniveau
Kr. 3.000 - 5.000
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Prisniveau
Kr. 5.000 - 12.000
Vis kunstnerprofil

Christine - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Prisniveau
Kontakt kunstneren
Vis kunstnerprofil
Hvad kendetegner en god foredragsholder? Jo, han eller hun skal kunne fange sit publikum med sin historie. Tit er det selve fortællingen, der også er selve foredraget, og leder i efter en interessant foredragsholder, så finder du nok ikke et større udbud, end det er tilfældet her på Eventzonen. I Danmark er vi blevet en af landets største portaler, når det gælder underholdning og musik – og netop også foredrag. Du skal blot kontakte foredragsholderen via vores portal, og herefter aftaler du og foredragsholderen så indbyrdes reservationen. Det er endvidere her, I kan lægge jer fast på emnet for foredraget og andre relevante omstændigheder for begivenheden. Herefter skal du blot lave reklame for det inspirerende foredrag, så et stort publikum tropper op. En gruppe tilskuere, som mener, at foredraget handler om noget interessant. Skal foredragsaftenen blive en succes, har I brug for en karismatisk foredragsholder, som er i stand til at få sit publikum med, samt naturligvis et publikum, som kommer med et ønske om at blive mere vidende og underholdt. At skaffe tilhørerne er op til dig, men via Eventzonen får du med sikkerhed adgang til en masse forskellige foredragsholdere, som kan dække mange vidt forskellige emner.

Eventzonen er blandt landets mest interessante og største bookingportaler, kort sagt alle former for underholdning indenfor events, fester og arrangementer for private såvel som for firmaer, børn som voksne.

Idegrundlaget for portalen er at skabe et samlingspunkt for spændende entertainere indenfor alle relevante underholdningskategorier, så folk på jagt efter perfekt musik & underholdning kun har brug for at lede ét sted, og det vel at mærke uden at de behøver betale ekstra administrationsgebyrer eller andre bookingomkostninger. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at registrere sig hos Evenzonen, er, at vi har god trafik af mange kunder, der tillige vender tilbage igen og igen og booker underholdende kunstnere hos os.

Det brede sortiment strækker sig fra børnetrylleri til erfarne foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan provokere, fortælle til og inspirere alle. Derudover har Eventzonen.dk et udvalg af bands og musikere indenfor alle relevante genrer, og det lige fra klassiske solister, enmandsbands og DJ’s til større orkestre med op til 12 personer, der virkelig kan skabe glade dage på en scene.

Idemanden bag Eventzonen.dk, Mogens Birk, har med over 15 år i branchen stor erfaring med booking af underholdning indenfor alle kategorier. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle typer underholdning, og i tillæg skal Eventzonen.dk være mere end blot et samlingspunkt, hvor kunstnere og deres kunder forbindes. Derfor er der også indbygget videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan få gode ideer og finde inspiration til den næste fest eller event. Der er i tillæg et voksende Facebook community, hvor folk følger vores dygtige kunstnere.

Hvis du ønsker at bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge hvilken type kunstner du ønsker, under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker og i hvilken prisklasse så alt passer til festen eller eventet. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos kunstneren, når du booker igennem vores portal, så udover at vi har sparet et fordyrende led, så har du også gode muligheder for inden en event at drøfte særlige ønsker og tilpasninger til kunstnerens standardoptræden, så du opnår netop det du ønsker.

Er du kunstner og overvejer du at registrere dig her på Eventzonen, så er der som udgangspunkt stor sandsynlighed for, at du oplever en stigende interesse. Senere giver vi dig en betalingsprofil helt gratis i de første to måneder, hvor du har mulighed for at indsætte lydklip, videoer, billeder og en udvidet profiltekst til din kunstnerprofil. Potentielle kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du indsætter en video til din personlige profil, og efterfølgende vil de lynhurtigt vurdere, om netop du passer godt til deres event. Hvis du herefter ikke ønsker at fortsætte med en betalingsprofil, så sørger vi for du automatisk bliver ændret til en gratis profil.

Om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Vojens med foredrag om sundhed, så bør du vælge Eventzonen.dk. Det er der 3 meget gode grunde til:

Den direkte vej til dygtige kunstnere, sker via Eventzonen.dk.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...