Find foredragsholder i nærheden af Vordingborg med foredrag om sundhed her

Mijoli - Et budskab fra hjertet

Mijoli
Mit navn er Brian Nielsen og jeg er født i 1970. Jeg har haft tre blodpropper i hjertet, samt en mindre blodprop i venstre øre.
Dette har ...

Hjemby
Glostrup
Vis kunstnerprofil

Anahi Testa Pedersen

For 8 år siden blev jeg indlagt på en psykiatrisk afdeling i forbindelse med en skilsmisse. Her fik jeg en diagnose, som det senere hen har vist si...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Christine David - MenDuSerJoIkkeSygUd

ET LIV MED KRONISKE SMERTER OG SYGDOM!
Medrivende, ærligt og inspirerende foredrag - hør en personlig beretning, som skildrer et liv med kroniske ...

Hjemby
København
Vis kunstnerprofil

Tina

Jeg er mor til 2 børn med autisme og en datter med paranoid skizofreni. I mit foredrag fortæller jeg om hvordan det er at være pårørende og de tank...

Hjemby
Søborg
Vis kunstnerprofil

Botox og fillers foredrag ved kosmetisk sygeplejerske

Gå ikke glip af et spændende og underholdende foredrag om botox og fillers. Fortalt af kosmetisk sygeplejerske Maibritt Kruse Kronborg.

Hjemby
Fredericia
Prisniveau
Kr. 4.800
Vis kunstnerprofil

ET MENTALT SUNDHEDSBOOST ved Maibritt Kruse Kronborg

Trivsel er meget mere end gulerødder og maratonløb. Det handler også om mental sundhed og overskud. At rejse sig igen, skabe mening og værdi i live...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil

Maibritt Kruse Kronborg "Er du en synder"

Har du dårlig samvittighed når du har spist for meget... forkert , eller for "godt". Stop det og få løsningen på, hvordan du kan spise helt almin...

Hjemby
Fredericia
Vis kunstnerprofil
Det, der karakteriserer gode foredragsholdere er, at de fanger deres publikum med deres spændende fortællinger. Denne historie er det foredrag, der holdes, og hvis I skal bruge en spændende foredragsholder, så er det højst sandsynligt ikke muligt at finde frem til et mere bredt katalog end her på Eventzonen. Når det drejer sig om at finde underholdning, musik samt foredragsholdere, så er vi netop en af de mest omfattende portaler på det danske marked. Det er super let at få kontakt til spændende foredragsholdere gennem Eventzonen, og du og foredragsholderen bliver så selv enige om bookingen. Det tema eller de temaer som foredraget skal handle om, det bliver ligeledes aftalt her. Når du har foredragsholderen reserveret og emnet på plads, så kan du begynde at promovere eventet, så du ved, der tropper et talstærkt publikum op. En gruppe tilskuere, som synes, at foredraget handler om noget spændende. En karismatisk og levende foredragsholder der evner at involvere tilhørerne, det er nogle af finesserne, der sikrer en succesfuld foredragsaften, samt et publikum, som har lyst til at deltage og blive bedre til at forstå det givne emne. Det er op til dig at få publikummet på plads. Men med Eventzonen finder du med sikkerhed en perlerække af foredragsholdere, som kommer omkring en meget bred vifte af temaer.

Søger du en af Danmarks største og mest spændende portaler til booking, så er Eventzonen.dk det rette valg, kort sagt alle relevante typer underholdning indenfor events, fester og arrangementer for privatpersoner såvel som for virksomheder, gamle som unge.

Ideén bag bookingportalen har været at skabe en løsning, der samler spændende og interessante entertainere således at personer, som søger efter god musik og underholdning indenfor enhver væsentlig underholdningskategori, kun skal søge ét sted, uden det fører til yderligere omkostninger til bookingen eller andre omkostninger til administrationen. Vi er ikke bookingbureauet, Eventzonen.dk er derimod den bookingportal hvor alle valgmulighederne samles. Kunstnerne vælger selv at registrere sig på Eventzonen.dk, fordi vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som oven i købet kommer igen for at booke vores underholdende entertainere.

Udvalget dækker fra dansere til interessante foredragsholdere indenfor kultur og kunst der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Vi har i tillæg et stort udvalg af bands indenfor enhver relevant kategori, lige fra enmandsbands, Disc Jockey’s og klassiske solister til større bands med helt op til tolv personer, der virkelig kan skabe glade dage på scenen.

Det er Mogens Birk, der står bag Eventzonen.dk. Mogens har arbejdet indenfor underholdningsbranchen i over femten år og har derfor stor erfaring med booking af enhver form for underholdning. Mogens Birk’s mål er at få lavet Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til alle slags underholdning, og det er værd at bemærke at Eventzonen ikke kun ønsker at være samlingspunktet imellem kunder og kunstnere, der er også tilknyttet både videomuligheder via YouTube samt en blog, hvor man kan finde gode ideer til alt indenfor events og fester. Vi har også et voksende community af besøgende på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede entertainere.

Hvis du gerne vil bruge Eventzonen til at booke en entertainer så kan du søge under hvilket postnummer, inden for den kategori du ønsker,hvilken type kunstner du ønsker, og i hvilken prisklasse så alt passer til eventet eller festen. Det er vigtigt at huske, at der foretages booking direkte hos entertaineren, når du booker igennem vores portal, så udover at et fordyrende mellemled er væk, så har du også god mulighed for på forhånd at aftale særlige ønsker og yderligere tilpasninger til entertainerens standardoptræden, så du får præcis det du ønsker.

Såfremt du som kunstner ønsker at oprette en profil på Eventzonen, så er der først og fremmest store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst giver vi dig i de første 2 måneder en gratis betalingsprofil, hvor du vil kunne indsætte billeder, videoer, lydklip og en udvidet profiltekst til din personlige profilside. Har du en eller flere videoer på din personlige profil, så kan interesserede kunder se hvordan du optræder og lynhurtigt kunne fastslå, om netop du matcher deres event eller fest. Vi laver automatisk din betalingsprofil om til en gratis profil, hvis du ikke ønsker at have betalingsprofilen.

Uanset om du er foredragsholder eller leder efter foredragsholdere tæt på Vordingborg med foredrag om sundhed, så er Eventzonen.dk det helt rigtige sted, og det er der tre gode grunde til:

Så Eventzonen.dk er den direkte vej til dygtige artister.

Er du kunstner?
Opret en gratis profil på Eventzonen og få fyldt kalenderen...