TÆT PÅ

Prisniveau

Kr. 3.000 - 5.000

Hjemby

Områder

Varighed

30 min. eller 2 x 30 min.

Profil

Lyden af dit liv. Uforståeligt tæt på. Anne, Sanne og Lis Hits LIVE. Christinas stemme fortryller og hvis stemningen er til det, synger Henning nogle af de hits, han lavede med Rugsted/Kreutzfeldt. Duo gendannet efter USA-rejse og flere hyldest-CD'er til fælles idol, Joni Mitchell. Nu står den dog på gode danske 80'er hits!

Læs mere...

Mere om TÆT PÅ

Store hits og gribende ballader fra Danmarks 3 største musikalske divaer gennem 40 år. Duoen fandt sammen omkring Joni Mitchells musik i 2001, hvor den spillede på cafeer og i medborgerhuse, indtil en demo banede vejen for at spille til en Joni Mitchell festival i Big Mountain, Woodstock, USA. Christina kom til at bo derovre i flere år som udøvende musiker, med udgivelse af egne sange, men Henning og Christina optræder nu med hits fra hele Danmarks Anne Linnet, Sanne Salomonsen og Lis Sørensen, som indslag til en hyggelig sammenkomst - til fødselsdagen, sølv- eller guldbrylluppet, receptionen, mini-koncerten, lige hvad du ønsker! ”Du er så smuk og dejlig”, "Mine øjne de skal se", ”Det er Ikke det du siger”, ” Tæt på Ækvator”, "Tusind Stykker", ” Barndommens Gade”, ”Du tænder Lys”, ”Tusind Stykker”, ”Forårsdag”, "Den jeg Elsker" er eksempler på numre, der vil blive spillet. Vi lover, oplevelsen kommer til at varme helt ind i hjertet...

Priser:
1 x 30 min - 3.000 kr.
Kombination:
2 x 30 min (½ time med andet) - 5.000 kr.

Kontakt TÆT PÅ

Kontakt TÆT PÅ via formularen her, så vil TÆT PÅ vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.