Book tankelæser på Bornholm her

Der er desværre ingen kunstnere under Tankelæser, men der er mange andre kunstnere at vælge imellem på Eventzonen.dk, fx indenfor Underholdning.

En af Danmarks store og meget spændende bookingportaler finder du hos Eventzonen.dk , hvor man kan finde alle relevante genrer indenfor god underholdning til arrangementer, events og fester for private såvel som for erhvervsarrangementer, voksne som børn.

Bookingportalens formål har hele tiden været at blive samlingspunktet for interessante og dygtige entertainere indenfor enhver væsentlig kategori, så personer der søger efter den perfekte musik & underholdning, kun har brug for at søge ét sted, og det vel at mærke uden at de kommer til at betale yderligere bookinggebyrer eller andre administrationsgebyrer. Eventzonen.dk er ikke bookingbureauet, men derimod portalen der samler mulighederne. Grunden til at kunstnere og entertainere vælger at få en profil hos os, er, at vi kan tilbyde god trafik fra mange relevante kunder, som tillige kommer tilbage igen og igen for at booke underholdende kunstnere hos os.

Sortimentet strækker sig fra serveringsteater til dygtige foredragsholdere indenfor samfund og politik der kan fortælle til, provokere og inspirere alle. Eventzonen har i tillæg et bredt udvalg af musikere og bands indenfor alle relevante kategorier, og det lige fra Disc Jockey’s, enmandsbands og klassiske solister til store bands med helt op til 12 personer, der virkelig kan sætte liv på scenen.

Mogens Birk fra Holstebro er idemanden bag portalen, og Mogens har stor kendskab til booking af enhver form for underholdning efter mere end femten år i branchen. At lave Danmarks foretrukne og bedste bookingsystem til enhver form for underholdning er målet for Mogens Birk, og Eventzonen er mere end bare et samlingspunkt, som forbinder entertainere med deres kunder, der er også indbygget en blog, hvor man kan få ideer til events og festen, samt tilknyttet muligheder for YouTube-videoer. Vi har også et voksende community af brugere på Facebook, der følger os og de mange tilknyttede kunstnere.

Hvis du gerne vil booke en kunstner gennem Eventzonens portal så kan du søge i hvilken prisklasse, under hvilket postnummer, hvilken type kunstner du ønsker og inden for den kategori du ønsker så alt passer til festen eller eventet. Når du booker, er det vigtigt du husker, at du booker direkte hos kunstneren, så udover at vi har fjernet et fordyrende led, så er det muligt inden en event at aftale yderligere tilpasninger og særlige ønsker til entertainerens standardoptræden, så du opnår lige nøjagtig det du ønsker.

Såfremt du som kunstner gerne vil oprettes på Eventzonen.dk, så er der som udgangspunkt store muligheder for, at du vil opleve en stigende interesse. Dernæst får du i de 2 første måneder en gratis betalingsprofil, hvor du har mulighed for at indsætte en udvidet profiltekst, lydklip, videoer og billeder til din personlige profilside. Interesserede kunder vil kunne se hvordan du optræder, hvis du vælger at uploade en video til din personlige profil, og derefter vil de hurtigt kunne foretage en vurdering af, om du passer godt til deres event. Ønsker du herefter ikke at fortsætte med en betalingsprofil, så ændrer vi automatisk din profil til en gratis profil.

Om du er på jagt efter tankelæsere på Bornholm eller du er en tankelæser, så er Eventzonen.dk det rette sted, og det er der 3 gode grunde til:

Så den direkte vej til artister, sker ganske enkelt via Eventzonen.