Tatto-Liz

Prisniveau

Kr. 5.000 - 10.000

Hjemby

Områder

Varighed

2 timer

Profil

Tatto-Liz har været tatovør siden 1989. Medicinsk tatovør siden 1995. Arbejder på landets hospitaler og privatklinikker. Stiftende medlem af European Society of Tattoo and Pigment Research, medlem af Dansk Standards Udvalg, EU-udvalg samt stifter og talsperson for De Professionelle Uafhængige Tatovører i Danmark.

Læs mere...

Mere om Tatto-Liz

Karriere-kvinde med stort "K", datter, mor, mormor og hustru. Fra ingenting til alting.... Engageret og empatisk både professionelt og privat. Indtil dato tatoveret mere end 11.000 patienter uden komplikationer, allergiske reaktioner eller infektioner. Meget engageret i at hjælpe unge med at træffe de rigtige valg, hjælpe cuttere med at få arrene væk og højne livskvalitet, hjælpe kvinder og mænd efter operationer. Tror på at man under tatoveringssessionerne og samtale får psyken med og bliver gladere i takt med at problemet forsvinder. Mange rejseoplevelser gennem tatoveringskunsten, tatoveringskunstens forandring. Indehaver af Danmarks pt eneste Tattoo Studios auditeret, akkrediteret og certificeret som på hospitalerne. Stort engagement i højnelse af viden hos Danske tatovører, stort engagement i kommunikationen mellem myndigheder og de udøvende artister. Og politisk engageret, høringspart siden 2002. Arrangerede Danish Viking Tattoo & Piercing Conventions i årene 2000, 2001 og 2002.

Kontakt Tatto-Liz

Kontakt Tatto-Liz via formularen her, så vil Tatto-Liz vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.