Svarprocent

100%

Svartid

Inden for 1 dag

Team Banko-Carl

Prisniveau

Kontakt kunstneren

Hjemby

Områder

Varighed

Max. 3 timer

Profil

Banko-kongen Carl vender tilbage – og nu med sine 2 kronprinser!

Selv om det er en snes år siden, Danmarks Banko-Carl gik på pension af helbredsmæssige årsager efter en menneskealder i underholdningens tjeneste – ja, så er det ganske vist, at nu er Carl P. j. Christensen fra Vordingborg igen et hit i en alder af 80.

Dette comeback som banko-entertainer er et stort ønske fra rigtig mange mennesker, som stadig kan huske de festlige banko-shows, som Carl turnerede med i over 30 år!

Læs mere...

Mere om Team Banko-Carl

Nu sker det igen – og i en forstærket udgave. Carl har indgået et underholdningsmæssigt samarbejde med Brian og Fætter (duoen Butterflies), som han i nogle år har samarbejdet med på lokalt plan med disse store shows.

Som du sikkert også er bekendt med, så er interessen for UNDERHOLDENDE spil større end nogensinde. Der spilles for et 2 cifret milliard beløb hvert år i Danmark!
I et tæt samarbejde med de nuværende arrangører over hele landet, har vi udviklet flere forskellige modeller af dette show, således at du har mulighed for at vælge den model, som passer ind i jeres område – og jeres muligheder.

---------------------------------------------

Ringsted er UNICEF by 2016 og i den forbindelse besluttede Ringsted City sig for at arrangere julebingo til fordel for UNICEF.
Og hvordan får man så lige sådan et julebingo på skinner? Man ringer naturligvis til Banko Carl. Sidst jeg arbejdede sammen med Carl går helt tilbage til en succes i Vejle i 1983. Allerede under den første telefonkontakt med Carl kunne jeg fornemme samme entusiasme og drive, som i det gode gamle dage. Legenden lever and is still kicking.
Planlægningen forløb perfekt under Carls kyndige supervision. Og selve dagen blev fantastisk med 650 gæster (udsolgt) i Ringsted Kongrescenter og en Carl i absolut storform godt assisteret af sit team. Vi har reserveret Carl i kalenderen til næste år.
Og julebingo resultatet? Ringsted City kunne aflevere et overskud på kr. 90.846 til Ringsted UNICEF by 2016. Et bidrag som er stærkt medvirkende til, at det samlede resultat for UNICEF indsamlingen forhåbentlig runder millionen.
Tak for hjælpen Carl.
Med venlig hilsen
Marius Byriel
Direktør

Kontakt Team Banko-Carl

Kontakt Team Banko-Carl via formularen her, så vil Team Banko-Carl vende tilbage hurtigst muligt. Det er gratis. Du er ikke forpligtet til at benytte det tilbud du modtager.